English  taal engels          WELKOM          Contactgegevens Contact 01          Parochiefolder  & Agenda

Nieuws uit de heilige lodewijkkerk

Sacramentsprocessie 2015Mariamaand en de Heilig Hartmaand

• Rozenkransgebed Lodewijk vooraf aan de Avondmissen
  • Hemelvaartsdag 30 mei
  • Vormselviering met mgr. van den Hende, zaterdag 8 juni 19.00 uur Petruskerk (Vigiliemis Pinksteren)
  • Pinksteren 9 juni
  • Sacramentsprocessie zondag 23 juni, Start: 16.00 uur Josephkerk
  • Parochiebedevaart donderdag 27 juni

pastoor Smith

Preek van deze week

Maandag 16 juni - Hoogfeest van de Heilige-Drie-Eenheid
Spreuken 8,22-31 / Psalm 8,4-5.6-7.8-9 / Romeinen 5,1-5 / Johannes 16,12-15

Eerdere preken vind u op on YOUTUBE-KANAAL

Catechese voorjaar 2019

Er is een ruim aanbod van catechese. De folder kunt u vinden in de kerk maar ook HIER online.

Podcastluister de PREKEN via PODCAST

Wist u dat u de preken uit de H. Lodewijkkerk eenvoudig kunt terugluisteren op uw computer, smartphone of tablet? De preken worden namelijk wekelijks kosteloos aangeboden als podcast.

Een podcast is een zogenaamde ‘feed’ waarop u zich kunt abonneren. U kunt dan direct de laatste preken beluisteren en indien er een nieuwe preek beschikbaar komt, kunt u hiervan een melding krijgen. Ook is het mogelijk om preken eenvoudig te downloaden op uw smartphone zodat u ze op een later tijdstip terug kunt luisteren, bijvoorbeeld in de trein of in de auto op weg naar uw werk. De preken beluisteren op de computer is ook mogelijk.

Zoals gezegd heeft u voor het beluisteren van een podcast een (gratis) programma nodig. Op apparaten met iOS (iPhone/iPad) download u de app ‘Podcasts’ van Apple. Voor apparaten met Android kunt u de app TuneIn downloaden, op de computer (Windows/macOS) gebruikt u bijvoorbeeld iTunes. U hoeft geen account aan te maken of uw persoonlijke gegevens op te geven.

In de app zoekt u eenvoudig het kanaal ‘Preken uit de H. Lodewijk Parochie’ en drukt u op ‘abonneer’. U kunt nu direct de laatste preken beluisteren. Keer wekelijks terug naar de app om de laatste preek te downloaden.

parochieadministratie

Het formulier voor het aanpassen van uw gegevens in de parochieadministratie kunt u HIER vinden. Deze liggen ook achterin de kerk. Door het bijhouden van een parochieadminstratie kunnen we gericht activiteiten organiseren voor iedereen binnen de parochie, zoals catechese, bedevaarten en vormingsbijeenkomsten. We kunnen u hier dan ook - indien gewenst - eenvoudig over informeren. Bij het formulier vindt u een brief waarin een en ander wordt toegelicht.

Heel veel dank voor uw medewerking.