English  taal engels          WELKOM          Contact gegevens Contact 01          Parochiefolder  & Agenda

Nieuws uit de heilige lodewijkkerk

Sacramentsprocessie 2015 01Mariamaand en de Heilig Hartmaand

• Rozenkrans gebed Lodewijk vooraf aan de Avondmissen
  • Hemelvaartsdag 30 mei
  • Vormselviering met mgr. van den Hende, zaterdag 8 juni 19.00 uur Petruskerk (Vigiliemis Pinksteren)
  • Pinksteren 9 juni
  • Sacramentsprocessie zondag 23 juni, Start: 16.00 uur Josephkerk
  • Parochiebedevaart donderdag 27 juni

pastoor Smith

PREEK VAN DEZE WEEK

Zondag 19 mei - 5e Zondag van Pasen
Handelingen 14,21b-27 / Psalm 145(144),8-9.10-11.12-13ab / Openbaringen 21,1-5a / Johannes 13,31-33a.34-35

Eerdere preken vind u op on YOUTUBE-KANAAL

catechse voorjaar 2019

Er is weer een ruim aanbod van catechese de folder kunt u vinden in de kerk maar ook HIER online.

DE PREKEN OP DE PODCAST

podcastsWist u dat u de preken uit de H. Lodewijkkerk eenvoudig kunt terugluisteren op uw computer, smartphone of tablet? De preken worden namelijk wekelijks kosteloos aangeboden als podcast.

Een podcast is een zogenaamde ‘feed’ waarop u zich kunt abonneren. U kunt dan direct de laatste preken beluisteren en indien er een nieuwe preek beschikbaar komt, kunt u hiervan een melding krijgen. Ook is het mogelijk om preken eenvoudig te downloaden op uw smartphone zodat u ze op een later tijdstip terug kunt luisteren, bijvoorbeeld in de trein of in de auto op weg naar uw werk. De preken beluisteren op de computer is ook mogelijk.

Zoals gezegd heeft u voor het beluisteren van een podcast een (gratis) programma nodig. Op apparaten met iOS (iPhone/iPad) download u de app ‘Podcasts’ van Apple. Voor apparaten met Android kunt u de app TuneIn downloaden, op de computer (Windows/macOS) gebruikt u bijvoorbeeld iTunes. U hoeft geen account aan te maken of uw persoonlijke gegevens op te geven.

In de app zoekt u eenvoudig het kanaal ‘Preken uit de H. Lodewijk Parochie’ en drukt u op ‘abonneer’. U kunt nu direct de laatste preken beluisteren. Keer wekelijks terug naar de app om de laatste preek te downloaden.

parochie administratie

De formulieren en brief om uw gegevens in te vullen om zodoende de parochie administratie op orde te krijgen liggen nog altijd achterin de kerk.

Het is belangrijk ook voor de toekomst dat we weten wie er regelmatig in de Heilige Lodewijkkerk komt zo kunnen we ook kijken wat we kunnen aanbieden aan catechese, vorming etc. We kunnen u hierover dan ook eenvoudig informeren.

Naast het formulier is er ook een brief waarin een en ander nog verder wordt toegelicht.

De brief en het formulier kunt u HIER vinden.

Heel veel dank voor uw medewerking,