NIEUWS rondom corona maatregelen - (ENGLISH PLEASE CLICK)

SAMEN ROZENKRANS BIDDEN: IEDERE DINSDAG EN DONDERDAG AVOND OM 20.30 uur (DIDORO)
Iedere avond om 20.30 uur willen we met zoveel mogelijk mensen de rozenkrans bidden. Vanaf 30 juni zullen we het terugbrengen naar iedere dinsdag en donderdag
U kunt inloggen via deze LINK. Voor meer details en tips over hoe te installeren en het gebruik KLIK HIER.

IKWILNAARDEMIS.LIVE
ALLELUIA!!!! De kerken gaan weer open maar er mogen niet veel mensen naar binnen daarom is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt voor de Heilige Mis. Hoe u dat kunt doen kunt u HIER lezen.

DAMESBORREL
Na het geslaagde vrouwendinner nu een damesborrel. Bijkletsen en gezelligheid met andere vrouwen uit de parochie.
Vrijdagavond 17 juli 20.00 tot ongeveer 23.00 uur in de tuin van de H.Lodewijkkerk. U kunt zich inschrijven via deze LINK.

LIVE STREAM
De eerst volgende live-stream is Zondag 12 juli:

De lezingen van 12 juli kunt u HIER vinden.
Momenteel is er geen collecte in de kerkgebouwen maar de kosten gaan natuurlijk gewoon door we willen u vragen om uw bijdrage over te maken op het volgende rekeningnummer onder vermelding van "collecte": NL83INGB0000607298 t.n.v. HHPP Lodewijk Leiden, heel veel dank.

KOCHLIARION - HOSTIELEPELTJE

DANKBAAR
Hieronder ziet u de belangrijkste en actuele linken we hebben ook een lijstje gemaakt met alles wat we momenteel doen en gedaan hebben als H.Lodewijk en St.Joseph zodat we ook zien waar we dankbaar voor kunnen zijn. Deze lijst vind u HIER.

DAGRITME DOOR DE WEEK MET LINKS

• 09.00 H.Mis via Radio Maria
  • 09.30 H.Mis via de KRO op zaterdag om 9.30 uur via de eigen live-stream hierboven
  • 12.00 Angelus zelf of via Radio Maria
  • 19.00 H.Mis via Radio Maria op vrijdag en zaterdag 9.30 vanuit de H.Lodewijkkerk
  • 19.00 H.Mis via live-stream Maria Geboorte Kerk - Nijmegen op vrijdag via de eigen live-stream hierboven.
  • 20.30 Rozenkrans met de parochie via ZOOM-link zie hierboven

AANBIDDING

• 24 uurs aanbidding gaat nog door wel met extra maatregelen deze vindt u HIER. Volgt u a.u.b. de richtlijnen op en gun elkaar ook een tijd bij de Heer. De vaste bidders hebben een mail ontvangen, mocht u vast bidder zijn en die niet hebben ontvangen stuurt u dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
    • De toiletten in de pastorie zijn gesloten dus houdt u daar rekening mee.
  • Mocht u niet naar de kerk kunnen komen voor de aanbidding dan vindt u HIER een link naar altijddurende aanbidding. Het wordt 1x per dag onderbroken voor de H.Mis.

OVERIGE LINKS

• Alle kort catechese filmpjes van pastoor Smith vindt u HIER
    • Studentpastoor Michiel Peeters (CL) leest heiligenleven voor deze vindt u HIER
    • Het filmpje met de paasgroet van het pastoraal-team kunt u HIER vinden.
    • De preek van de paus van vrijdag 27 maart kunt u HIER vinden
    • Het filmpje van het vastenproject kunt u HIER vinden
    • Brief van het pastoraal team van 21 maart vindt u HIER
    • Laatste nieuws van de bisschoppen vindt u HIER deze wordt regelmatig geupdated.
    • De Noveen tot St.Joseph en H.Lodewijk vindt u HIER.
    • Eerder bericht van pastoor Smith over het volgen van de H.Mis via de live stream vindt u HIER.
    • Eerder live streams vindt u HIER.
    • Misschien is dit een goed moment om wat preken terug te luisteren, bijvoorbeeld die van 3 jaar geleden de preken serie "Wat zag Jezus vanaf het Kruis" deze kunt u HIER vinden.
    • Hierbij ook de LINK naar de brief van het pastoraal team van 13 maart.

Wilt u via de mail op de hoogte blijven en de link ontvangen stuur dan een mailtje naar / if you want to receive an e-mail with the link please send a mail to: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.